Ultrazvučno čišćenje lica

Ultrazvučno čišćenje lica

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je najbezbedniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije, koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože (akne,mitiseri, ožiljci, bore, slab tonus, fleke…)

Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvođenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, da se može uraditi u pauzi za ručak i nakon toga se možete vratiti svakodnevnim obavezama.TRETMAN TRAJE 30 MIN.

Osim kože lica, u zavisnosti od problema i potreba pojedinaca, LAH POWER ULTRASCRUB-om je moguće očistiti i kožu celog tela (leđa, ramena, nadlaktice…) Bezbedan  i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore, osnovni je korak svake nege. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano.

Osim kože lica, u zavisnosti od problema i potreba pojedinaca, LAH POWER ULTRASCRUB-om je moguće očistiti i kožu celog tela (leđa, ramena, nadlaktice…) Bezbedan, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore, osnovni je korak svake nege. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano i sjajno.

Ultrazvučno čišćenje lica
Putanja: Naslovna » Ultrazvučno čišćenje lica
© Sva prava zadržana - Kozmetički salon lepote Happy Lady | Powered by Digital Circle - Izrada web sajtova