Laserska Epilacija

Laserska Epilacija

ULTRA BRZA EPILACIJA DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE BEZ BOLA I IRITACIJE !!!!

ULTRA BRZA EPILACIJA DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE BEZ BOLA I IRITACIJE !!!!

Laserska epilacija podrazumeva trajno uklanjanje dlaka. Zajedničko za sve lasere je to što koriste optičku energiju, a razlike određuju njihov kvalitet. Oni imaju različitu talasnu dužinu, snagu, brzinu, frekvenciju kao i neke pojedinačne karakteristike. Stoga, neki laseri ne mogu da prodru duboko, u koren dlake te imaju slabe rezultate.

Jedan od najkvalitetnijih lasera koji se danas koriste u trajnoj epilaciji je diodni laser. On je pogodan za sve tipove kože. Njegova talasna dužina je 810nm, impulsi traju od 5 do 400ms, a energija može da dosegne čak do 160 J/cm2. Ovaj laser trajno uklanja folikul dlake koji u sebi sadrži genetski podatak o ponovnom rastu dlaka. Dakle, njegovi rezultati su trajni što ostali tipovi tehnologija koji se koriste u trajnoj epilaciji ne mogu potvrditi.

Diodni laseri su svakako dobar primer kako se trajno uklanjaju dlake sa tela budući da snop svetlosti prodire dublje u kožu, i uklanja svaku dlaku iz korena, a pored toga regulisaće i problem uraslih dlačica.

Diodni laseri napreduju sa razvojem tehnologije. Najnoviji diodni laseri znatno ubrzavaju trajanje tretmana, tako ćete sa epilacijom nogu završiti za pola sata.

Trajna epilacija laserom je sada dosta olakšana budući da energija neometano prodire u kožu, regulisana je konstantnim i brzim ponavljanjem što ubrzava samo epilaciju i određuje njen kvalitet.

Sada se verovatno pitate šta to diodni laser radi sa Vašom kožom?

laserska epilacija laser

Laser u sebi sadrži mnoštvo pulsnih impulsa:

  • Kratki impulsi zagrevaju tkivo
  • Dugi impulsi zaslužni su za trajno uklanjanje dlaka iz korena

Stoga, laser služeći se ovim impulsima omogućava gotovo savršeni prodor energije u kožu. Moguće je i podešavati trajanje impulsa i povećavati energiju ako je nemoguće ukloniti zahtevne dlake.

Laserska sonda poseduje pojačano dvostruko hlađenje tako da se deo na kome se vrši laserska epilacija ohladi na 80°C što nije bio slučaj sa starim laserima. Stari laseri su primenjivali jedan puls visoke energije što je samo lasersko uklanjanje dlaka činio bolnim. Sa novim diodnim laserom, javlja se potreba da se trajna epilacija laserom učini bezbolnom, stoga se koriste pulsevi niske energije koji se iznova ponavljaju i zajedničkim snagama napadaju folikul dlake.

Ne morate razmišljati o povoljnim vremenskim uslovima kada je u pitanju tretman diodnim laserom. On može da se radi u bilo kojem periodu godine. Ne morate izbegavati sunce nakon tretmana. Rizik od kontraindikacija gotovo da ne postoji.

Dve stvari morate uraditi pre tretmana:

  • Dan pre tretmana brijačem uklonite dlačice
  • Ne čupajte dlake iz korena do 3 nedelje pre tretmana

Posetite naš laser centar Happy Lady i uverite se u to koliko je efikasna i bezbolna laserska epilacija diodnim laserom.

Energija prodire duboko u kožu sa visokom prosečnom snagom, niskom gustinom protoka i brzom stopom ponavljanja, što podiže kvalitet rezultata epilacije.Jedinstvena pulsna struktura sadrži posebne impulse. Kratki pulsevi bezbedno zagrevaju tkivo a dugački pulsevi efikasno uništavaju folikul dlake, dok se omogućava homogena raspodela i efikasniji protok energije.

Takođe, moguće je produžiti trajanje impulsa i povećati energiju da bi se uklonile i sasvim uporne, tanke ili vrlo svetle dlake.

U laserskoj sondi je integrisano intenzivno dvostruko hlađenje, pa se mesto epilacije najpre ohladi na 80C i na taj način postupak epilacije čini skoro bezbolnim.Tokom tretmana diodnim laserom folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsem visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka – čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže visokom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i ELOS lasera.

Tretman diodnim laserom se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto izlaganje suncu nije štetno za kožu koja je tretirana diodnom laserskom metodom.Rizik od neželjenih efekata je minimalan.Pre tretmana potrebno je dlačice ukloniti brijačem veče pred tretman, a bar 3 nedelje dlačice ne čupati iz korena

Moguće kontraindikacije za primenu lasera:

  • Malignitet
  • Trudnice i mala deca
  • Posle zračenja radioterapijom
  • Kod osoba sa ugrađenim pesmejkerim
  • Epilepsija
  • Hipertireoza
kontraindikacije laserom

Putanja: Naslovna » Laserska epilacija
© Sva prava zadržana - Kozmetički salon lepote Happy Lady | Powered by Digital Circle - Izrada web sajtova