Dermapen

Dermapen

Ovaj elektronski uređaj koji se koristi u tretmanima kože karakteriše se time što izaziva mehanička mikro oštećenja. Koža će se samim tim regenerisati i zatezati, počev od vrata, dekoltea pa sve do kože lica. Dermapen reguliše proizvodnju kolagena, a sa druge strane bolje apsorbuje sve aktivne supstance.

Njegova primena je zaista široka, a tretman će zavisiti od vaših potreba. Dermapen koristi izuzetno tanke iglice koje svojim ubodima mogu da prodru do dubinskog sloja kože. Uređaj je izuzetno mali, a same iglice izazivaju površinska oštećenja kože koja će podsticati njeno obnavljanje i regeneraciju.

Dermapen se može svrstati u grupu mezoterapijskih tretmana koji su unapređeni novim tehnologijama. Krajnji cilj tretmana jeste da adekvatni kozmetički preparati prodru dublje u kožu.

DERMAPEN PRE I POSLE

Dermapen je naprava koja predstavlja jednu od najboljih anti-age metoda u 21. veku. Ona će poboljšati tonus, ukloniti površinske i dubinske bore, Vaša koža će bolje upijati sve kozmetičke preparate. Pored toga, dermapen uklanja i ožiljke od akni, pigmentacije, strija, celulita itd.

dermapen
Putanja: Naslovna » Dermapen
© Sva prava zadržana - Laser Centar Happy Lady | Powered by Digital Circle - Izrada web sajtova