Uklanjanje kapilara

Uklanjanje kapilara

Kada se o Vašem telu radi, sve mora da bude savršeno. Ne pristajete na linije , tačkice i flekice. Ništa od toga ne želite da srećete u ogledalu…

Kapilari na licu ili na nogama predstavljaju vrlo čest i veliki estetski problem, . Svakodnevno stajanje  jako utiče na pojavu kapilara na nogama, te nam ovo može biti jako veliki estetski problem! Gotovo da i nema žene koja nema problema s  kapilarima.  Obično predstavljaju estetski, ali s vremenom postaju i zdravstveni problem.

Pojavu kapilara na nogama često vezujemo za starije osobe, koje iza sebe imaju duži radni vek koji su proveli na nogama . Moramo da budemo svesni da je to nasledni problem koji se javlja i kod mlađih osoba, a često se pospešuje uzanom odećom, izlaganju suncu, korišćenjem hormonskih tableta, korišćenjem solarijuma, kupanjem vrućom vodom i drugim faktorima. Potrebno je na vreme pozabaviti se ovim problemom, čim se počnu razvijati, kako kasnije ne bi predstavljali još veći kako zdravstveni tako i estetski problem! Prva tri tretmana potrebno je raditi na 10 dana a zatim na tri nedeje.Potrebno je uraditi 6 do 8 tretmana.

Uklanjanje Kapilara sa butine
Putanja: Naslovna » Uklanjanje kapilara
© Sva prava zadržana - Laser Centar Happy Lady | Powered by Digital Circle - Izrada web sajtova