Lasersko podmlađivanje

Lasersko podmlađivanje

LASERSKO PODMLAĐIVANJE LICA SA POPUSTOM!

LASERSKO PODMLAĐIVANJE LICA SA POPUSTOM!

Sigurno ste se već zapitali šta je tačno lasersko podmlađivanje i šta podrazumeva taj tretman. Ovde ćete saznati odgovor.

Tretman laserskog podmlađivanja podrazumeva uklanjanje starosnih bora većeg stepena sa lica i vrata. Ovaj tretman će razbiti veze između sraslih elastičnih vlakana i pokrenuće stvaranje novih kolagenskih ćelija. Ovaj proces će učiniti da vaše lice izgleda tzategnuto i znatno mlađe.

Čitav proces je regulisan i vođen računarom, tako da je sve strogo odrađeno, detaljno i ne postoji mogućnost da se potkrade neka greška. Mikroprocesorska tehnologija kontroliše laserski zrak, a upravo je to ono što ovaj tretman čini preciznim i jedinstvenim.

Lasersko podmlađivanje lica će nakon prvog tretmana dati vrlo očigledne i vidljive rezultate. Vidno zategnuta i mlada koža koja izgleda sasvim prirodno, bezbolni tretman, zadovoljstvo pacijenata je ono što čini svakodnevnicu ovog tretmana.

Koža će dobiti potpuni sjaj, elastičnost, prirodnost, nećete imati nikakvih kontraefekata.

Sve pigmentne i vaskularne nepravilnosti biće uklonjene nakon prvog tretmana, a koža će povratiti svoju mladalačku teksturu na kraju serije tretmana.

Lasersko podmlađivanje je bezbolno. Jedino što ćete osetiti je blago ili vruće peckanje ili bockanje. Zaista ne postoji razlog zbog kog se ne biste prepustili ovom tretmanu.

Dajte vašoj koži nov život, dozvolite joj da prodiše uz laser centar Happy Lady.

lasersko podmladjivanje
lasersko podmladjivanje slika

Lasersko lečenje akni, lasersko uklanjanje fleka i ožiljaka

Ukoliko želite da izbegnete terapije lekovima koje bi navodno regulisale Vaše problematično lice i vratile mu pravi sjaj, najbolja alternativa Vam je podmlađivanje lica, odnosno lasersko lečenje akni. Ovaj tretman će brzo ukloniti sve nepravilnosti na koži, a sa druge strane vrlo je bezbedan.

Energija koju laser proizvodi je biostimulativna, analgetička i antiseptička. To znači da se ovim tretmanom obnavljaju mrtve ćelije i sprečava se nastanak novih akni.

Prednost lasera u odnosu na ostale načine lečenja akni, fleka i ožiljaka je u efikasnosti, brzini i delotvornosti. Pored toga, ovaj metod ne ostavlja ožiljke na licu, baš naprotiv – uklanja i one ožiljke koji su nastali neprofesionalnim i neadekvatnim lečenjem akni.

Putanja: Naslovna » Lasersko podmlađivanje
© Sva prava zadržana - Laser Centar Happy Lady | Powered by Digital Circle - Izrada web sajtova