Pozovite nas! 011/3247-529; 064/0716-912; 061/6459-117

Lasersko podmlađivanje

Lasersko podmlađivanje lica u salonu Happy Lady sa popustom.

A šta je to lasersko podmlađivanje? Lasersko podmlađivanje je trenutno najsavremeniji način uklanjanja bora većeg stepena sa lica i vrata. Blago termosenzitivno dejstvo razbija veze između sraslih elastičnih vlakana i stimuliše stvaranje novih ćelija kolagena, što dovodi do zatezanja i podmlađivanja kože, pa čak i ožiljnog tkiva. Ceo postupak je zaokružen upotrebom računara i mikroprocesorske tehnologije koja kontolišelaserski zrak, tako da je rad izuzetno precizan i ne postoji mogućnost greške. Već nakon prvog tretmana laserski rezultati su jasni, pri čemu vidno podmlađena koža izaziva veliko zadovoljstvo kod pacijenta. Koža dobija sjajan, podmlađeni izgled, punoću i elastičnost.

Svaki laserski tretman za podmlađivanje kože će dovesti do poboljšanja pigmentne i vaskularne nepravilnosti dok se teksturalna poboljšanja očekuju na kraju serije tretmana. Da li je lasersko podmlađivanje bolan tretman? Za većinu osoba ovaj tretman je bezbolan, dok manji broj osoba tretman doživljava poput blagog peckanja. Osećaj je često opisan kao ‘vruće peckanje’ ili osećaj bockanja. Taj osećaj traje samo sekundu a osećaj toplote/peckanja javlja se kratko posle toga. Lasersko lečenje akni, lasersko uklanjanje fleka i ožiljaka.

Lasersko lečenje akni, lasersko uklanjanje fleka i ožiljaka

Tretman Laserom je danas najbolje oružje u borbi protiv akni i fleka nastalih kao posledica neprofesionalnog lečenja akni, jer ih uklanja brzo i bezbedno. Laser svojom energijom deluje biostimulativno, analgetički i antiseptički. Na taj način dolazi do obnavljanja mrtvih ćelija i sprečavanja nastanka novih akni. Prednost lasera u odnosu na ostale metode lečenja je brzina -rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.Osim toga – ne ostavlja ožiljke. Naprotiv, uklanja one koji su nastali neprofesionalnim tretiranjem akni. Takođe, nema negativnih dejstava i deluje lokalno – isključivo na tretirano područje.

Galerija


Epilacija1
Epilacija2
Epilacija3
Epilacija4
Epilacija5
Epilacija6
Epilacija7
Epilacija8
Epilacija9

Developed by: Bojan Knezevic